The Finest Blow Outs
Open 6 days a week
Professional Advise

Davines Natural Tech Replumping Conditioner -150ml

€ 22.-
There was an error adding the product to your wishlist
Please select a size
The Finest Blow Outs
Open 6 days a week
Professional Advise

More information about this product

REPLUMPING CONDITIONER – 150 ML – €19.40

De Replumping conditioner geeft net zoals de shampoo veerkracht en hydratatie aan je haardos. Je gebruikt de conditioner na het wassen en brengt hem aan op handdoekdroog haar. Daarna laat je het intrekken voor een aantal minuten en kun je het doorkammen. Als laatste spoel je je haar grondig door.

Ook hier is de geur kruidig en citroenachtig te noemen. Ik vind het persoonlijk heerlijk! De conditioner geeft mijn haar bescherming en sluit de haarschubben weer. Het wordt er wat gladder en glanzender door. Een fijne afsluiter na het gebruik van de shampoo.

 

 

DAVINES NATURALTECH REPLUMPING HAARLIJN

Replumping is een familie van volume- en veerkrachtgevende producten voor alle haartypes. De onderzoekslabaratoria van Davines presenteren een nieuwe behandeling met volume- en veekrachtgevende eigenschappen voor de structuur van het haar. Dat kunnen we altijd gebruiken toch?

De nieuwe Naturaltech Replumping behandeling is geïnspireerd door de ‘filler’ methodologie met Hyaluronzuur, behandelingen die in staat zijn de veerkracht van het haar te herstellen. Hyaluronzuur, ook wel bekend vanwege zijn hydraterend vermogen, is toegevoegd aan de Naturaltech Replumping Hair Filler Superactive producten om de juiste hoeveelheid hydratatie af te geven voor haar met een vol en glad effect.

De formules zijn verrijkt met phytoceuticals van pruimen, zijn rijk aan polyfenolen en flavonoiden, kostbare anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden en een conditionerende en veerkrachtgevende werking hebben. Daarnaast bevat de lijn ook essentiële oliën: de geur bevat petitgrain essentiële olie, die wordt gewonnen uit bittere citroenbladeren, welke verfijnende eigenschappen heeft.

Recently viewed products
Heb je vragen?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Your shopping cart (0)
Total 0.00
View order
Back to shop