The Finest Blow Outs
Open 6 days a week
Professional Advise

Zeg gedag tegen pluizig haar

feb 4, 2021

EERSTE HULP BIJ PLUIZIG HAAR

 

Zeg me alsjeblieft dat jij er ook last van hebt met dit weer: constant pluizig haar. Vooral je voorste plukken die het altijd voor elkaar krijgen zich niet onder je capuchon te verstoppen, maar elke keer weer alle druppels weten te vangen. Heb je het in de ochtend geföhnd en gestyled, maar zodra je één voet buiten de deur zet kun je net zo goed weer opnieuw beginnen. Mijn vriend heeft hier echter nooit last van, zijn haar zit aan het einde van de dag nog precies hetzelfde en het pluist NOOIT! Hoe dat komt? Doordat hij zijn haar ‘waterproof’ maakt met wax of gel. Maar zelfs een zoutspray kan ook al helpen. Je haar kan hierdoor namelijk geen water opnemen. Waarom je de opname van water wil voorkomen? Nou, dat zit zo: je haar bestaat uit twee verschillende soorten eiwitten die op hun eigen manier water absorberen. Zodra je haar in aanraking komt met vocht ‘zwellen’ deze eiwitten op. Helaas doen ze dat beide op een andere manier. Ze buigen vervolgens alle kanten op en het resultaat: PLUIS !

 

Tot op de dag van vandaag liet ik dit maar gebeuren, maar ik ben er helemaal klaar mee. Na enige research weet ik nu wat ik kan gebruiken om pluizig haar tegen te gaan. De volgende producten met anti-frizz werking heb ik met zorg voor je uitgezocht om dit te voorkomen. Maak je dus maar geen zorgen meer: Bad-Hair days zijn vanaf nu verleden tijd, BELOOFD!

 

Dit kan je het beste gebruiken bij last van pluizig haar ;

 

Kérastase Discipline Anti-Pluis Spray

Een lichtgewicht anti-pluis spray die het haar beschermt tegen hitte tools en zijdezacht maakt.

Kérastase Discipline Anti-Pluis Spray Fluidissime is een lichtgewicht anti-pluis spray voor onhandelbaar haar. De leave-in spray beschermt het haar tegen hitte van stylingstools en maakt het haar soepel en glad. Kérastase Discipline Anti-Pluis Spray Fluidissime bevat Morpho-Keratine wat zorgt voor soepel en handelbaar haar. De spray gaat pluis en kroes tot 72 uur lang tegen. Ook is het makkelijker om het haar te föhnen.

https://www.thefinesthairsolutions.nl/haarverzorging/kerastase-discipline-spray-fluidissime-150ml

 

 

De Davines OI Shampoo

Dit is een delicate en rijke shampoo die bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijke zachtheid, glans en volume te geven. De OI shampoo is de ideale behandeling vóór de toepassing van OI/Conditioner, OI/All In One Milk en/of de OI/Oil. Het meest actieve ingrediënt van de Davines OI shampoo is de Roucou-olie, afkomstig van rozenolie dat dankzij zijn hoge brekingsindex (1.55) het haar een uitzonderlijk glans geeft. De shampoo is vrij van sulfaten en parabenen. De OI shampoo is geschikt voor ieder haartype. 

https://www.thefinesthairsolutions.nl/shampoo/davines-oil-shampoo-absolute-beautifying-shampoo-280ml

 

Davines OI Conditioner

Davines OI/Absolute Beautifying Conditioner is een rijke conditioner die bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijke zachtheid, glans en volume te geven. De conditioner versnelt het droogproces, beschermt de haarstructuur tegen schade veroorzaakt door de hitte van föhns, krul- of stijltangen of door mechanische stress. Meest actieve ingrediënten zijn Roucou-olie en Abrikozenboter: met vocht inbrengende eigenschappen, rijk aan

vitamine A en C. Vrij van parabenen.

https://www.thefinesthairsolutions.nl/conditioner/davines-ol-conditioner-absolute-beautifying-conditioner-250ml

 

Davines Absolute OIL Beautifying Potion

De potion van Davines is een unieke en zeer exclusieve haarolie die gebruikt kan worden voor zowel styling als verzorging van het haar. Roucou olie is afkomstig van een plant genaamd Amazonia, ook wel bekend als Annato. Deze olie is 100 maal rijker aan betacaroteen dan wortel. Het helpt de structuur van het haar te herstellen, werkt als een antioxidant en beschermt het haar tegen vrije radicalen. OI/OIL Beautifying Potion is een multifunctioneel product aanbevolen voor alle haartypen. Het geeft een buitengewone glans en souplesse aan het haar, garandeert een goede doorkambaarheid en vermindert het pluizen van het haar. Daarnaast beschermt de potion het haar tegen agressieve externe invloeden zonder het haar te verzwaren. Reduceert de droogtijd tijdens het föhnen en laat geen resten achter in het haar.

https://www.thefinesthairsolutions.nl/haarolie/davines-ol-oil-absolute-beautifying-potion-135ml

 

 

Een samenwerking van alle producten levert natuurlijk het grootste resultaat, maar slechts 1 van deze wondermiddeltjes kan jou al van pluizig haar afhelpen. Misschien staat hier dan net dat spulletje voor je tussen die een antwoord geeft op die eindeloze strijd tegen pluishaar.

 

Hopelijk heb je wat aan dit stukje gehad en zie ik je binnenkort in de Salon!

 

Kus,

Nina

 

Ben jij toch naar een ander product opzoek; Check hier alle producten

https://www.thefinesthairsolutions.nl/shop

foto's gemaakt door laura juliette Berretty

Heb je vragen?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Your shopping cart (0)
Total 0.00
View order
Back to shop